repoint

Vuokrataan tuotantotila 499 m² Vanha talvitie 11, Hermanni, Helsinki

 
  • Vanha-talvitie-11-JS-2
  • Vanha-talvitie-11-JS-3
  • Vanha-Talvitie-11--499m--katutaso
  • Vanha-talvitie-11-Toimisto
  • Vanha-talvitie-11-Sauna
 
 

Vuokrataan katutason toimistotila Kalasataman alueelta Helsingin Hermannista. Tämä valoisa tila koostuu muutamasta huoneesta, avotilasta ja omista sosiaalitiloista.

Vanha Talvitie 11 sijaitsee Hermannissa, Vanhan Talvitien ja Verkkosaarenkadun kulmassa. Kiinteistö muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. Arkkitehtuuriltaan upea vanha osa (v. 1919) on nelikerroksinen ja uusi osa (v. 1991) on kuusikerroksinen.

Kiinteistön c-portaassa on tavarahissi kantavuudeltaan 2 000 kg. 7. kerroksessa on kiinteistön käyttäjien vuokrattavissa sauna- ja neuvottelutila. Kellarikerroksessa on toimistovuokralaisille varastotiloja. Piha-alueella on muutamia autopaikkoja.

Kiinteistö sijaitsee noin 400 metrin kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta. Aivan vierestä löytyy myös kiinnostava Teurastamon kaupunki- ja ruokakulttuurikeskus ravintoloineen ja tapahtumineen sekä värikäs Tukkutori. Kauppakeskus Redi tarjoaa palveluja sekä yrityksille että henkilökunnalle lyhyen matkan päässä Vanhan Talvitien kiinteistöstä.

Rakennushistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokkaassa rakennuksessa on alun perin ja vuosien saatossa toiminut mm. perunajauho- ja makeistehdas sekä rautasänky- ja metallikalustetehdas.

Lisätietoja soita 020 730 4530 tai info@repoint.fi. Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen.

Tuotantotilan tiedot

Osoite:Vanha talvitie 11, 00580 Helsinki
Kauppatapa:Vuokrataan
Tilatyyppi:Tuotantotila
Pinta-ala:499 m²
Kerros:Katutaso
Vuokra:Ota yhteyttä kohteen välittäjään
Energialuokka:Ei energiatodistusta

Lisätietoa kohteesta

020 730 4530 / info@repoint.fi

Yhteydenottopyyntö

 
 

 

TOIMITILAHAKU

Alue / kaupunki
Tilatyyppi
Pinta-ala