repoint

Vuokrataan toimisto 550 m² Linnoitustie 6 , Leppävaara, Espoo

 
  • IMG_0233
  • Mukavuusalue
  • IMG_0227
  • IMG_0221
  • Yhteydet
 
 

Vuokrataan 1. kerroksen helposti saavutettava toimistotila Säterinportista.

Tilojen ja koko Säterinportin toimistokampuksen suunnittelussa on lähdetty ihminen edellä. Toimistotiloista löytyvät monikäyttöiset työpisteet keskittymistä vaativasta työstä yhteiseen ideointiin. Tilat jatkuvat tavallisen toimistotilan ulkopuolelle: toimistokampuksesta löytyy kahvila ja lounasravintola sekä useita erilaisia työskentely-ympäristöjä tarpeisiisi. Ja tietysti vuokrattavat neuvottelu- ja seminaaritilat isollekin joukolle.

Kiinteistössä toimiva tasokas lounasravintola tarjoaa päivittäin monipuolisia, tuoreista raaka-aineista paikan päällä valmistettuja lounaita. Kahvilassa voit nauttia erilaisten kahvien ja teen lisäksi pientä purtavaa ja viettää aikaa tai tehdä töitä viihtyisässä ympäristössä

Kaikkien vuokralaisten käytössä on lähes 1700 m²:n laajuinen Mukavuusalue, josta löytyy avaran ja valoisan kuntosalin, hieronnan sekä ryhmäliikunnan lisäksi olohuonemainen kohtaamispaikka. Mukavuusalue on Suomessa ainutlaatuinen konsepti, johon mallia on haettu Piilaaksosta. Mukavuusalueella viihdyt muun muassa pelikonsoleiden, biljardin tai pöytäfutiksen parissa. Voit myös järjestää isompia tapahtumia Mukavuusalueella: siitä pitää huolen katsomokumpu ja iso 147-tuumainen screen!

Lisätietoja soita 020 730 4530 tai info@repoint.fi. Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen.

Toimiston tiedot

Osoite:Linnoitustie 6 , 02600 Espoo
Kauppatapa:Vuokrataan
Tilatyyppi:Toimisto
Pinta-ala:550 m²
Kerros:1
Vuokra:Ota yhteyttä kohteen välittäjään
Energialuokka:Ei energiatodistusta

Lisätietoa kohteesta

020 730 4530 / info@repoint.fi

 
 

 

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Alue / kaupunki
Tilatyyppi
Pinta-ala